Osvetársky ples 2019

Nastalo obdobie Fašiangov ktoré sú známe plesovou sezónou, počas ktorej sa ľudia majú baviť a hodovať. Obec Klenovec organizovala už po 39. krát tradičný Osvetársky ples, ktorý sa konal v piatok 15. februára 2019  v Kultúrnom dome v Klenovci. Večer sa do vyzdobených  priestorov  Kultúrneho domu v Klenovci začali schádzať účastníci plesu a tak, ako po predchádzajúce roky tak, aj tento rok sa sem prišli zabaviť.         

Na úvod zaspievala Ema Papšová z Bratislavy a tanečníci Zuzana Šiminská z Rimavskej Soboty a Daniel Solyom z Maďarska zatancovali v prvom vstupe štandardné spoločenské tance. Po privítaní a prípitku v kultúrnom programe sa predstavili aj v druhom vstupe zatancovali latinsko – americké tance. V kultúrnom programe sa predstavili aj tanečníci Folklórneho súboru Vepor z Klenovca s tancom Skibidi od ruskej popovej kapely Little Big. O dobrú náladu až do ranných hodín  postarali členovia Hudobnej skupiny ZMB z Brezna.

Čas nejako rýchlo bežal a ani sme nezbadali ako rýchlo noc pri dobrej zábave prešla. Až ráno, keď pri lúčení viacerí povedali : „Už teraz sa tešíme na stretnutie o rok“  tak sme si uvedomili, že ples sa pomaly končí.

Riad. MKS ďakuje za pomoc členom FS Vepor z Klenovca, hlavne Mgr. Viktorovi Brádňanskému, Denisovi Šimoničovi, Michalovi Jakabšicovi, Lucii Zvarovej a Eme Papšovej a tiež Gabike Radičovej, Eve Pribilincovej a Martine Demeterovej, ktorí pomáhali pri príprave, výzdobe a zabezpečovaní podujatia – 39. ročníka Osvetárskeho plesu  2019.