Silvestrovská Estráda 2022

Po dvoch rokoch vynútenej prestávky k vôli pandémii Covid – 19 sa o dobrú zábavu a náladu na konci roku 2022 postarali i keď trocha omladení, členovia FS Vepor z Klenovca,  ktorí neporušili zvyk a svojim programom nesklamali. Dňa 30. decembra 2022 sa v Kultúrnom dome v Klenovci sa konal v poradí už 48. ročník Silvestrovskej estrády. Silvestrovskou estrádou pobavili nielen domácich divákov, ale aj zo susedných obcí. Dá sa povedať, že tento program je už zapísaný v srdciach našich občanov a je oň záujem. Sála kultúrneho domu bola aj tento rok skoro zaplnená.

V programe účinkovali Alžbetka Chmelková, Lívia Migaľová, Miriam Lásková, Lucia Jakabšicová, Daniela Trnavská, Alžbetka Váradiová, Kristián Zvara, Denis Lorinc, Denis Dovala, svetlo a dobrú radu Kristián Pockľan, O zvuk sa staral Henrich Albert. Kulisy mali na starosti, Tomáš Trnavský, Marko Krška, Nio Hruška. Foto, kamera, video Ján Čajko, a Imrich Garlaty.

Silvestrovská estráda sa tento rok začala príchodom na Sivestrovskú chatu Po úvode nasledovalo uvítanie a scénka Rodinné prísady. Potom nasledovala scénka Vypaľovanie ploštíc a reklama calvin platinum, po ktorej moderátorka oznámila ďalšie nepríjemné správy z neďalekej bytovky kde mladý muž spáchal dvojnásobnú samovraždu. Po reportáži o Vianociach a reklame, pokračovali scénky, Deti v škole a U doktora. Talentovaný Denis zarecitoval Báseň a po Tancoch dievčat a aktuálnych správach pokračovali scénky Večera a Módna polícia a reklama Alpa. Ďalej nasledovala súťaž Klenovec má talent a tanec chlapcov. Potom  Estráda pokračovala scénkami Som tehotná a Besties. Po reklame a Svadbe celebrít ako to už býva zvykom sa predstavili estrádníci záverečným tancom, ktorým urobili krásnu bodku za celým programom 48. Ročníka Silvestrovskej Estrády 2022 Opakovačka záverečného tanca nechýbala ani tohto roku na záver Silvestrovskej estrády. Po záverečnom úklone naším mladým folkloristom, za príjemný večer, plný dobrej nálady, poďakovala starostka Obce Klenovec Mgr. Katarína Pribilincová, a riaditeľ Miestneho kultúrneho strediska v Klenovci Jaroslav Zvara, ktorý nakoniec zaželal všetko dobré, hlavne zdravie, šťastie a rodinnú pohodu do nového roku 2023.