Letí pieseň z pier na pery 2022

Mužská spevácka skupina, fujaristi a Heligonkári Folklórneho súboru Vepor z Klenovca dňa 23. septembra 2022 účinkovali na podujatí „ Bystrická veselica“ v Šalgotarjáne.

Dňa 24. septembra 2022 sa zúčastnili 22. ročníka Cezhraničného festivalu netradičných hudobných nástrojov v partnerskej obci Mihálygérge v Maďarsku. Zapojili sa do varenia gastronomických špecialít keď varili Baraní perkelt s knedlikom a Kapustnicu. Za Baraní perkelt s knedlikom Zúčastnili sa aj súťaži o najlepšiu domácu pálenku. V pečení domácich koláčov získali ocenenie Marcela Jakabšicová, Stanislava Zvarová Marta Kožiaková a Mária Kochanová. Za účasť na výstave jesenných plodov bol ocenení Milan Kožiak. Po súťažiach nasledoval kultúrny program v ktorom naše Klenovské piesne zaspievala Mužská spevácka skupina a Heligonkári z Folklórneho súboru Vepor z Klenovca, Ľubomír Zvara a Ján Kožiak.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili a tým prispeli k zdarnému priebehu tohto ročníka, hlavne OZ RODON Klenovec, Pekáreň Bobro Hriňová, Keľo a synovia Veľké Teriakovce Fantastic Ján Ulický z Klenovca..