PREDVIANOČNÉ VYSTÚPENIA FOLKLÓRNYCH SÚBOROV

Členovia Mužskej speváckej skupiny z Klenovca: Ľubomír Zvara, Ján Kožiak, Peter Ondrej a Jaroslav Zvara sa tento víkend zúčastnili štyroch vystúpení, kde ľudom prinášali svojimi piesňami, koledami a vinšami príjemnú predvianočnú atmosféru.   Dňa 7. decembra 2012 sa zúčastnili charitatívnej akcie Lions punč na námestí Svätej Trojice v Banskej Štiavnici, kde zaspievali koledy a zavinšovali na predvianočnej akcii, ktorú každoročne organizuje charitatívna organizácia Lions club z Banskej Štiavnici. Organizácia výťažok z tejto akcie venuje na charitatívne účely zrakovo postihnutým deťom.

Dňa 8. decembra 2012 v dopoludňajších hodinách FS Vepor, MSS a DFS Mladosť z Klenovca účinkovali na vianočných trhoch v meste Revúca. Najskôr sa s tanečným číslom predstavil FS Vepor, ktorý sprevádzala MSS a pripravili hodinový program pre návštevníkov vianočných trhov. Potom pokračovali vianočným programom, v ktorom zaspievali vianočne piesne, koledy, zahrali Betlehemskú hru a zavinšovali členovia MSS FS Vepor a Detského folklórneho súboru Mladosť z Klenovca. Fotky si možete pozrieť v albume tu : Vianočné trhy Revúca 2012

Dňa 8. decembra 2012 podvečer sa MSS FS Vepor a Detské folklórne súbory Mladosť a Zornička predstavili na podujatí Medové Vianoce vo Vodnom Mlyne vo Veľkých Teriakovciach. Aj na tomto podujatí v dvoch vianočných blokoch zaspievali vianočne piesne, koledy, zahrali Betlehemskú hru a zavinšovali hlavne pevného zdravia všetkým ľudom, ktorý prišli na toto podujatie.

 

JZ