VIANOČNÉ SVIATKY V DD A DSS KLENOVEC

A opäť je tu ten čas, čas sviatočný, keď každému z nás v očiach svieti iskrička radosti, šťastia, pohody a lásky, či je to dieťa a či dospelý človek. Je to čas, keď si ľudia spomenú aj na tých ostatných a prinášajú radosť, šťastie a vianočnú pohodu aj na miesta a k ľuďom, ktorí trávia Vianoce mimo svojich rodín a priateľov. A takýto ľudia sa našli aj v Klenovci, ani by sme si nepomysleli, že taký mladí ľudia a medzi nimi ešte trochu menší, nás v tento vianočný čas, tak potešia. Boli to práve deti z Detských folklórnych súborov Zornička a Mladosť  v Klenovci, ktoré nás takto potešili.

Boli sme doslova nadšení, z ich spevu, z ich vinšov, krásneho oblečenia a milých tvárí.

Zvuk harmoniky, krásneho spevu dievčat a chlapcov sa šíril po celom našom zariadení. Normálne sme neverili vlastným očiam a ušiam, so zatajeným dychom sme sa iba pozerali a pozerali,

a počúvali a počúvali, ani slov sme nemali, keď to všetko, ako sa povie na nás rozbalili. Program bol naozaj krásny, vianočné piesne v doprovode veľmi dobrého harmonikára, pozdrav a vianočný vinš betlehemcov, Kubo, spoločná pieseň všetkých zúčastnených a na záver krásny vinš, no niečo úžasné. Boli sme tak milo prekvapení, že sme skoro pozabudli na poďakovanie a malú odmenu pre týchto vinšovníkov.

Ďakujeme Vám všetkým veľmi pekne za príjemne prežité popoludnie, za krásny zážitok, za potešenie, za radosť a hlavne za spomienku na naše detstvo a mladosť, keď sme aj my podobne ako vy teraz, chodievali vinšovať a rozdávať toto potešenie, ešte raz ďakujeme a dúfame, že sa budeme pri takýchto príležitostiach stretávať aj v novom roku.

Prajeme Vám všetkým Veselé Vianoce a všetko dobré do Nového roku.

Celý kolektív zamestnancov a obyvateľov Domova dôchodcov a domova sociálnych služieb v Klenovci.

 Pláštiková