TALENT KLENOVCA 2013

Miestne kultúrne stredisko pri obci Klenovec, Občianske združenie RODON Klenovec a Špeciálna základná škola v Klenovci po štvrtý krát pripravili v našej obci podujatie TALENT KLENOVCA.
Súťaž bola vyhlásená v decembri minulého roku, na základe toho prebehlo v januári výberové kolo. Súťažiacich vyberali zástupcovia všetkých organizátorov a s odbornou pomocou Mgr. Janky Mrnkovej, učiteľky Špeciálnej základnej školy sa pripravovali na záverečný súťažný podvečer.
Súťažiaci tanečníci, speváci, ale aj muzikant si pripravili pestrú paletu programu, ktorou priniesli radosť v poslednom fašiangovom dni tohto roku do sály Kultúrneho domu v Klenovci.
Jednotlivé vystúpenia hodnotili členovia poroty, a to: Mgr. Roman Rozkoš seniorálny kaplán ECAV v Klenovci, Ján Jakub tanečník tanečnej skupiny ECHO z Hnúšte, Bc. Ján Deme primáš ľudovej hudby FS Vepor z Klenovca.
O Talent Klenovca sa uchádzali: Kristína Radičová, Margarétka Oláhová, Ľubomíra Radičová, Brigitka Cibuľová, Diana Radičová, Jana Cibuľová, Nataša Oláhová, Mária Oláhová, Kevin Cibuľa, Ján Tomáš, Ondrej Radič, Ján Cibuľa, Jesika Čonková, Anežka Cibuľová, Sandra Radičová, Jozef Bulka, Alžbetka Váradiová.
Hosťom podujatia boli tanečníci skupiny ECHO a BZUČO z Hnúšte a muzikanti z hudby KLENOVEC -GYPSI BAND z Klenovca.
Talentom Klenovca 2013 sa stali tanečníci Ján Cibuľa z tancom HIP-HOP, Kevin Cibuľa, Ján Tomáš a Ondrej Radič s tancom BREAK DANCE a heligonkár Jozef Bulka.
Všetkým zúčastneným ďakujeme za krásne popoludnie a tešíme sa na ich ďalšie vystúpenia pri iných kultúrno-spoločenských podujatiach.

SZ