MESIAC ÚCTY K STARŠÍM

Vo štvrtok 10. októbra 2013 sa v kinosále kultúrneho do­mu pri príležitosti Me­siaca úcty k starším stretli všetci tí, ktorí v roku 2013 oslávili a oslá­via okrúhle životné jubileá, ale aj tí, ktorým vlasy sú striebristé, tvár zdobia vrásky a  ruky zvie­ra nejeden mozoľ. Pre všetkých pripravili  kultúrny program z vďaky a úcty, po­skladaný z hovoreného slo­va, hudby a spevu. Programom, ktorý bol venovaným Mesiacu úcty k starším sprevádzala členka ZPOZ-u v Klenovci Anna Koldrásová, ktorá predniesla aj úvodnú báseň.                                             Po básni nasledoval príhovor starostky obce Mgr Zlaty Kaštanovej, po ktorom nasledoval Kultúrny program.

Ako prvá zaspievala speváčka DFS Zornička Alžbetka Váradiová a po nej sa predstavili dievčatá z dievčenskej speváckej skupiny DFS Mladosť,  s blokom východniarskych piesní. Oba programové čísla hudobne sprevádzal heligonkár Ján Kožiak.

Ako hos­ť programu vystúpil spevák Otto Weiter, ktorý svojou bezpro­strednosťou dokázal na tvá­rach všetkých zúčastnených nielen vyčariť úsmev, ale aj rozihrať žilky, či vyprovoko­vať spev. Spolu s ním účinkovali Peter Vašek, Andrea Fischer a Lýdia Volejníčková.

Na záver starostka obce Mgr. Zlata Kaštanová poďakovala a zaželala všetkým pokojnú jeseň života, aby im z tváre nikdy nezmizol úsmev, pretože za úsmevom sa skrýva šťastie a spo­kojnosť.

Po skončení sláv­nostného programu sa stretla starostka obce Mgr. Zlata Kaštanová a zástupca starostky obce Ján Dovala s občanmi, ktorí v roku 2013 oslávili a oslá­via okrúhle životné jubileá aby im zablahoželali,  spoločne si zaspomínali a strávili príjemný večer.

JZ